Ir apstiprināta likvidētās Daugavpils Izglītības pārvaldes noslēguma bilance

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Piektdien, 13.aprīlī, Daugavpils domes kārtējā sēdē Olga Dukšinska pēdējo reizi uzstājās kā Daugavpils Izglītības pārvaldes vadītāja un izteica priekšlikumu apstiprināt likvidētās struktūras pēdējo bilanci.

Lēmuma projektu par materiālo vērtību, finanšu līdzekļu un saistību nodošanu un bilances apstiprināšanu deputāti apstiprināja bez jautājumiem. 

O.Dukšinska paskaidroja, ka dokumentiem ir pievienots materiālo vērtību akts, kuras tiek nodotas jaunai struktūrai – Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldei. Otrajā aktā, kas netiks piedāvāts deputātu apstiprināšanai, tiks ieklāuti lietvedības un arhīva dokumenti.

Runājot par beigu bilanci par 2 pēdējiem mēnešiem (janvāri un februāri), struktūtas vadītāja atzīmēja, ka šājos mēnešos struktūras dzīve bija aktīva: bija organizēti daudzi metodiskie pasākumi, veikts zinātniski pētnieciskais darbs, pedagogi saņēma stipendijas projektu ietvaros, darbojās struktūrā izveidotie fondi.

Paziņojot deputātiem bilances pamatciparus, O.Dukšinska atzīmēja, ka dokumentu sastādīšanas gaitā tika izdarīts ļoti daudz, tomēr vēl ir palikuši daži jautājumi, kas jāizlemj.

Deputāti vienbalsīgi apstiprināja lēmumu. Jāatgādina, ka aprīlī O.Dukšinska turpina strādāt, nododot visas palikušas lietas. Bet pirms viņai tiks piedāvāts direktores amats vienā no skolām, viņa tiks nodrošināta ar darbu domē.
 


Написать комментарий