Pasaulē smukākais kaķēns dzīvo Krievijā

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Skotu šķirnes kaķene vārdā Ksenija, kura dzīvo Krievijā, par interneta sensāciju kļuva jau pagājušajā gadā, taču saskaņā ar neoficiāliem pētījumiem tagad viņa tiek saukta par smukāko kaķēnu pasaulē.

Ksjušas uzvaras gājiens sākās pagājušā gada decembrī, kad viens video fragments ar viņas neparasto seju (skat. video) diennakts laikā tika apskatīts vairāk nekā 150 000 reižu, bet tagad video sērija ar kaķēna izdarībām skatīta jau vismaz miljonu reižu.

Lai gan šajos video fragmentos Ksenija nedara neko īpašāku kā citi YouTube kaķi, vairākos interneta portālos un sociālajos tīklos izveidotas Ksenijas fanu lapas, un daudzi cilvēki šo radījumu vienbalsīgi sauc par skaistāko kaķi pasaulē.

Tiesa, ir arī Ksenijas nelabvēļi, kuri viņas īpatnējā skatiena dēļ dzīvnieciņu sauc par "retardētu".

Un tomēr Ksjušas fanu ir ievērojami vairāk nekā nīdēju, tāpēc daži pat ierosinājuši, lai neparastais kaķēns kļūtu par prototipu kādam multiplikācijas varonim.

Savukārt citi piedāvā naudu, lai kaķēnu no viņa saimniekiem varētu pārpirkt. Lielākā summa, kas piedāvāta par Ksjušu, ir 630 sterliņu mārciņas. Protams, ka saimnieks atbildējis, ka ne par kādu naudu savu mīluli nepārdos.


Темы: , , , ,
Написать комментарий