«Varavīksne» izlems, cik daudz naudas līdzekļu piešķirt sabiedriskajām organizācijām

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā mēs jau ziņojām, Daugavpils domes Sociālās komitejas deputāti, sapulcējušies sēdē 13.aprīlī, lai otro reizi apspriestu vienu un to pašu jautājumu, tā arī nespēja sadalīt pašvaldības finansējumu (10 tūkstošus latu) starp sociālās jomas sabiedriskajām organizācijām. 

Deputāti apšaubīja naudas sadalīšanas principu, kuru apstiprināja kāda iekšējā padome, kas tika radīta Sociālo lietu pārvaldes ietvaros.

Kārtējā preses konferencē domē žurnālisti lūdza mēru Žannu Kulakovu, kura agrāk vadīja minēto struktūru, komentēt situāciju.

Ž.Kulakova atzīmēja, ka uz doto brīdi viņa pozitīvi novērtē SLP darbu, jo nav saņemtas iedzīvotāju sūdzības sakarā ar šo struktūru, un pēdējo gadu laikā Daugavpils SLP bijusi labākā Latvijas šāda veida struktūra.

Atbildot uz jautājumu, kāpēc kāda padome, gatavojot dokumentus par finansējuma piešķiršanas apstiprināšanu, piešķira lielākas summas, nekā bija prasītas, mērs atbildeja, ka līdzekļi vēl nav piešķirti un tieši tāpēc komitejas sēde tika atlikta. Mērs arī atzīmēja, ka uz līdzekļu sadalīšanas brīdi SLP vadītāja Svetlana Gavrilova atradās uz slimības lapas, kas arī varēja būt par dažu neskaidrību iemeslu.

Ž.Kulakova piebilda, ka šajā trešdienā notiks sabiedriskās pensionāru un invalīdu organizācijas „Varavīksne”sēde un koleģiāli tiks izlemts, kam un kādas summas tiks piešķirtas. Jāatgādina, ka lēmumu par naudas līdzekļu piesķiršanu ir jāapstiprina Sociālās komitejas deputātiem.
 


Написать комментарий