Vairāk nekā 20 jauniešu organizācijas varēs darboties 17.vidusskolas telpās

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kārtējā domes preses konferencē vicemērs Vitālijs Azarevičs pastāstīja par ideju izveidot mūsu pilsētā Jauniešu centru, kuru tiek plānots veidot uz 17.vidusskolas (Varšavas ielā) ēkas bāzes.

V.Azarevičs pastāstīja, ka ideja apvienot jauniešu organizācijas vienā ēka ir radusies jau sen. un tagad, kad pašas organizācijas izteica šādu iniciatīvu, dome nolēma atbalstīt šo ideju un piedāvāja organizācijām darboties vienā no 17.vidusskolas korpusiem. 

Vicemērs paskaidroja, ka skolēnu skaits mūsu pilsētā pēdējo gadu gaitā samazinās un turpinās samazinaties. 17.vidusskola nav izņēmums, tāpēc pašlaik skolēni aizņem tikai vienu ēku Valmiera ielā.

Telpas, kas atrodas Varšavas ielā, ir sakārtotas, siltinātas, tāpēc tās droši var izmantot. Uz doto brīdi apmēram 20 organizācijas izteica vēlmi iekārtoties šajās telpās.

Pašlaik dome risina visus jautājumus, kas ir saistīti ar šo ideju – komunālo maksājumu jautājumu, uzturēšanas jautājumus. V.Azarevičs atzīmēja, ka ēka ir piemērota tam, lai tajā darbotos jauniešu organizācijas, jo kādai no tām ir nepieciešama aktu zāle, kādai – biroja telpas, kādai – amatnieku telpas.

Jauniešu departaments turpina pieņemt iesniegumus no tiem, kas vēlētos iekārtoties telpās Varšavas ielā. Cik maksās jauniešiem darbošanās jaunajā Jauniešu centrā, pagaidām nav zināms.
 


Написать комментарий