Vīrietis apzog pirmajā randiņā satiktas dāmas dzīvokli un piesavinās viņas auto

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Policisti nedēļas nogalē Rīgā, Ganību dambī, pēc autoavārijas izraisīšanas aizturējuši kādu iereibušu vīrieti, kurš, kā izrādījās, iepriekš bija apzadzis pirmajā randiņā iepazītas sievietes dzīvokli un no pagalma nozadzis viņas "Mazda 626" markas auto, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā (VP).

Pagājušās piektdienas vakarā kāda 1978.gadā dzimusi sieviete iepazinās ar 1988.gadā dzimušu vīrieti. Abi kopā atpūtās, lietoja alkoholiskos dzērienus un vēlāk devās uz sievietes dzīvokli Sermuliņu ielā, kur turpināja atpūsties. Pēc kāda brīža dzīvokļa saimniece aizmiga.

Kad sieviete pamodās, viņa pamanīja, ka jauniegūtais paziņa ir aizgājis. Vēlāk dzīvokļa īpašniece konstatēja, ka no dzīvokļa paņemta nauda, zeltlietas un automašīnas atslēgas. No pagalma bija pazudusi arī viņas automašīna – Mazda 626.

Rīgas policisti sāka kriminālprocesu par zādzību no dzīvokļa un automašīnas zādzību, un izsludināja transportlīdzekļa un aizdomās turamās personas meklēšanu. Sestdienas rītā Ceļu policija ieradās uz izsaukumu, kur iepriekš minētais vīrietis alkohola reibumā ar zagto automašīnu bija ietriecies kādā Katrīnas ielas mājā. Ceļu policijas darbinieki uzsāka administratīvo lietu par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu un braukšanu alkohola reibumā.

Jaunietim būs jāatbild ne tikai par administratīvajiem pārkāpumiem, bet arī par iespējamo zādzību veikšanu. Aizturētais jau iepriekš sodīts par dažādām nelikumīgām darbībām, norāda VP.


Написать комментарий