Daugavpils dome sāk ieaudzināt pilsētniekos patriotiskās jūtas 1

foto sreimsnam.deviantart.com
foto sreimsnam.deviantart.com

Pēc Lieldienām kļuva zināms par vandālisma gadījumiem Daugavpilī – mikrorajonos tika sadauzītas Lieldienu olas, sabojāts aptūpas vietu aprīkojums, ar eļļas krāsu izkrāsotas flīzes Rīgas ielā.

Komentējot radušos situāciju vicemērs Vitālijs Azarevičs, kas ir atbildīgs par darbu ar jauniešiem, atzīmēja, ka ir jāpievērš uzmanība šai problēmai, iesaistot policju un masu informaciajs līdzekļus. V.Azarevičš arī atzīmēja, ka profilaktiskā rakstura darbības ir jāveic mācību iestādēs, taču liela uzmanība jāpievērš arī darbam ar pieaugušajiem, lai viņi skaidrotu bērniem, ko drīkst darīt un ko nedrīkst. 

Mērs Žanna Kulakova piekrita vicemēram, norādot, ka gan bērnos, gan pieaugušajos jāieaudzina patriotiskās jūtas. Mērs atzīmēja, ka viņai par pārsteigumu pat daži pašvaldības darbinieki nezina pilsētas ģērboņa simbolikas nozīmi. Tas pilsētas vadību mudina domāt, ka ir vairāk jāstrādā, lai ieaudzinātu pilsētniekos patriotiskās jūtas un cieņu pret savu pilsētu.

Minētā darba ietvaros šogad arī pilsētas apzaļumošana tiks rīkota patriotisma garā, paziņoja Ž.Kulakova. Piemēram, Vienības laukumā parādīsies pilsētas ģērbonis no puķēm.
 


Написать комментарий

Šaubos,vai no Krjukovas siltumnīcas ziediem izveidotais pilsētas ģerbonis izaudzinās patriotisma jūtas...
Daugavpilī atgriežas Eigima laiki,kad visu aizstādīja tikai ar viengadīgajām puķēm.