Jauniešu departaments tagad strādās, redzot dienas gaismu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes Jauniešu departaments pagājušajā nedēļā pārcelās uz telpām Saules ielā 5a. Atgādināsim, ka šī ēka tika renovēta eiroprojekta ietvaros, tāpat kā ēka Muzeja ielā 6, kur atrodas pašvaldības policija.

Jauniešu departamenta vecākā speciāliste Evita Lukša pastāstīja Gorod.lv, ka pašlaik departaments ir izvietots jaunas ēkas trijos plašos un mājīgos kabinetos. Darbinieki ir priecīgi sakarā ar to, ka strādās kabinetos ar logiem, jo agrāk viņi strādāja domes puspagraba telpās un dienas gaismu neredzēja. 

E.Lukša secināja, ka dažas problēmas darbiniekiem varētu rasties, organizējot kādu pasākumu, kad vairākus jautājumus vajadzēs risināt ar domi, kura tagad atradīsies tālu un nāksies staigāt uz citu ēku. 

Par Jauniešu departamenta kaimiņiem tuvākajā nākotnē kļūs Komunālās saimniecības pārvalde, kas pārcelsies no ēkas Imantas ielā 35A. 

Jauniešu departamenta stacionārais tālrunis 654-04363 uz doto brīdi nedarbojas. Ja jums rodas kadi jautājumi, lūgums zvanīt Jauniešu departamenta vecākajai speciālistei Evitai Lukšai, t.+371 27028209. Departaments atvainojas par sagādātajām neērtībām.
 


Написать комментарий