Pirmā vicemēra Azareviča ienākumi pagājušajā gadā ievērojami samazinājās

foto gorod.lv
foto gorod.lv

27.martā pirmais vicemērs Vitālijs Azarevičs iesniedza Valsts ieņēmumu dienestā deklarāciju, kas tika publicēta tikai vakar. 

Saskaņā ar to, pagājušajā gadā mēra vietnieka amatā Azareviča kungs nopelnīja 13 048,75 latu, bet kopējie ienākumi par gadu sastādīja 14 494,33 latu, kas ir ievērojami mazāk nekā 2010.gadā, kad pirmā vicemēra ienākumi bija 16 557,33 lati.

Vitālijs Azarevičs pagājušajā gadā ieņēma tikai 3 amatus – bija Latgales reģionālās plānošanas valdes loceklis, kā arī bija Daugavpils pilsētas vicemērs un mēdnieku sabiedrības „Medumi” vadītājs. 

Viņam pieder dzīvoklis Daugavpilī un zeme Medumu pagastā. Bet garāža un 2008.gada izlaiduma automašīna HONDA CRV, kas ir paņemta līzingā, atrodas viņa lietošanā.
Parādsaistības sastāda 12 680 latu.

Interesants fakts: VID oficiālā mājaslapā publicētajā deklarācijā kā Vitālija Azareviča darba vieta ir norādīta Daugavpils 3.vidusskola, ieņemamais amats – priekšsēdētāja pirmais vietnieks. Vai nu tā ir kļūda, vai arī vicemērs tik ļoti mīl savu dzimto skolu, ka līdz šim laikam to uzskata par savu darba vietu.
 


Написать комментарий