Dalībai Pilsētas svētkos pieteikušies 150 kolektīvi

foto travelnews.lv
foto travelnews.lv

Kā informē pašvaldības portāls, Pilsētas svētku rīcības komitejas sēdē Kultūras pārvaldes vadītāja Eleonora Kleščinska informēja, ka dalībai svētkos ir pieteikušies 150 kolektīvi, kas ir lielākais skaits Pilsētas svētku vēsturē. Pieteikumi turpina nākt.

Svētku rīkotāji kopā ar Domes priekšsēdētājas 1. vietnieku Vitāliju Azareviču apsprieda svētku programmu, kas praktiski jau ir gatava. Maijā jau jābūt apstiprinātai svētku programmai. Atgādinām, ka šogad Pilsētas svētki veltīti sportam.

Tāpat kā pagājušajā gadā Pilsētas svētki ilgs veselu nedēļu, tie sāksies pilsētas mikrorajonos ar koncertiem un sporta pasākumiem.

Pilsētas svētku laikā būs atklāta arī soliņu aleja Centrālajā parkā. Apspriedē tika runāts par nozīmīgāko sporta notikumu svētku laikā- Eiropas čempionātu snūkerā. Par gatavību sacensībām stāstīja Olimpiskā centra vadītājs Uldis Pastars.

Tika runāts par viena no centrālajiem pasākumiem- gājiena organizēšanu, svētku noformējumu, viesu uzņemšanu un citiem organizatoriskiem jautājumiem.


Написать комментарий