Izstādē Daugavpilī var uzzināt par izglītības iespējām un vinnēt biļetes uz Prāta Vētra koncertu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien plkst.10:00 kinoteātra Renesanse foajē, Daugavpilī, sāks savu darbu izstāde „Izglītības iespējas 2012”, kuru organizē Latvijas tirdzniecības un rūpniecības palāta sadarbībā ar pilsētas informatīvo centru Europe Direct.

Palātas pārstāve Marina Terza pastāstīja, ka izstāde turpināsies divas dienas un piedāvās skolēniem, studentiem un visiem interesentiem vienreizēju iespēju uzzināt vairāk par augstāko, profesionālo, neformālo, papildus izglītību valstī un ārzemēs, un par karjeras izaugsmes iespējām. Izstādē tiks prezentētas dažādu jomu mācību iestādes: no frizieriem un celtniekiem līdz viesnīcas biznesa speciālistiem, jūrniekiem un lidotājiem.

Izstāde varētu būt interesanta arī pieaugušajiem cilvēkiem, jo palīdzēs saņemt informāciju par kvalifikācijas paaugstināšanas iespējām un speciālistu pārkvalifikāciju.
Kā arī dažādos stendos katrs varēs iepazīties ar informāciju par to, kas ir nepieciešams, lai iestātos ārzemju mācību iestādēs. Un uzzināt labāko vasaras atpūtas nometņu adreses Latvijā un Baltijas valstīs, kā arī ASV, Lielbritānijā, Maltā u.tt., informāciju par brīprātīgo prakses vietām un iespēju piedalīties eiroprojektos.
Izstādes gaitā tiks organizēta mākslas un mācību literatūras pārdošana, patīkamas izstāžu cenas jūs pārsteigs.

Kā arī 15 izstādes apmeklētāji varēs vinnēt biļetes divām personām uz slavenās latviešu grupas Prāta Vētra koncertu, kas norisināsies 12.augustā Preiļos jauna albuma «Vēl viena klusā daba» prezentācijas koncerttūres ietvaros.

Lai varētu laimēt biļetes, izstādes apmeklējuma laikā Renesansē ir jāaizpilda ankete, jāatstāj tā kastītē, tādā veidā piedaloties loterijā.
Šodien izstāde ir atverta no plkst.10:00 līdz 18:00, bet rīt, 21.aprīlī, no plkst.09:00 līdz 16:00.
 



Написать комментарий