Šogad uz valsts autoceļiem plānots atjaunot 166 kilometrus ceļu klātnes

foto thecritic.ru
foto thecritic.ru

Iestājoties labvēlīgiem laika apstākļiem, uz valsts ceļiem ir atsākusies aktīva ceļu būvdarbu sezona. Plānots, ka šogad pamatdarbi notiks aptuveni 20 ceļu būvobjektos valsts autoceļu tīklā, kopumā atjaunojot līdz 166 kilometrus ceļu klātnes, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Šogad tiks pabeigti vairāki valsts galveno autoceļu būvobjekti, kas tika sākti pērn - Rīgas apvedceļa (Salaspils-Babīte), Liepājas, Bauskas, Jelgavas un Ventspils šoseju rekonstrukcija jau iesāktajos posmos, kā arī turpināsies jauno autoceļu posmu būvniecība Rietumu-Austrumu transporta koridorā.

Tāpat šogad ir sākti jauni rekonstrukcijas darbi uz autoceļiem - Jelgavas šoseja no 10.kilometra līdz 19.kilometram un Ventspils šoseja no 23.kilometra līdz 36.kilometram, bet drīzumā plānots sākt Valmieras šosejas no 1.kilometra līdz 27.kilometram, kā arī Liepājas šosejas no 79.kilometra līdz 97.kilometram posmu rekonstrukciju.

Remontdarbi atsākti arī uz vairākiem reģionālas nozīmes autoceļiem visā valsts teritorijā, informē LVC. Paralēli notiek intensīva ceļu sakārtošana pēc ziemas, un svarīgākajos maršrutos asfalta seguma defektu remonts tiks pabeigts līdz maija beigām.

LVC aicina autovadītājus ar izpratni izturēties pret ieviestajiem satiksmes ierobežojumiem ceļu darbu laikā, ievērot satiksmes organizācijas kārtību ceļu būvobjektos un īslaicīgajās ceļu remonta vietās, kā arī rēķināties ar iespējamo papildu braukšanas laiku.


Написать комментарий