Valters zaudējis vietu 'Unicaja' sastāvā

foto lithuaniabasketball.com
foto lithuaniabasketball.com

Latviešu basketbolists Kristaps Valters zaudējis vietu Spānijas komandas Malagas "Unicaja" sastāvā un netiek izslēgta iespēja, ka viņš varētu tikt atlaists, vēsta Spānijas mediji.

Svētdien "Unicaja" piedzīvoja smagu neveiksmi Spānijas čempionāta (ACB) spēlē, kurā ar 57:89 savā laukumā kapitulēja pagājušās sezonas līgas čempionvienībai Barselonas "Regal".

Šajā mačā Valters nospēlēja tikai piecas ar pusi minūtes, bet guva piecus punktus, realizējot vienu no trijiem tālmetieniem un divus soda metienus, bet grozam garām raidot vienīgo divpunktu metienu. Viņš tika pie viena efektivitātes koeficienta punkta.

Tomēr pirmdienas pēcpusdienas treniņā Valters nav piedalījies un šajā laikā atradies trenažieru zālē.

Jau skaidrs, ka Valters nepiedalīsies nākamajā spēlē, kurā "Unicaja" ceturtdien spēkosies ar Badalonas "FIATC Mutua Joventut" vienību. Tāpat viņš varētu nedoties laukumā arī nedēļas nogalē, kad "Unicaja" sagaida mačs ar "Fuenlabrada" vienību.

Kopš janvāra vidus "Unicaja" uzvarējusi tikai divās no 14 aizvadītajām Spānijas čempionāta spēlēm.

Šosezon 27 aizvadītajās ACB spēlēs Valters vidēji mačā guvis 9,7 punktus un izpildījis 2,4 rezultatīvas piespēles.

Kopvērtējumā "Unicaja" ar 14 panākumiem 30 spēlēs ieņem tikai 11.pozīciju, arvien vairāk samazinot cerības kvalificēties izslēgšanas cīņām.

Kā ziņots, ja Malagas vienība neiekļūs deviņu labāko ACB komandu vidū, tā zaudēs A kategorijas licenci dalībai ULEB Eirolīgas sacensībās.


Написать комментарий