Hokeja izlasei pievienojies Muštukovs; treneri saka “paldies” Gudļevskim

foto eliteleague.co.uk
foto eliteleague.co.uk

Šodien Latvijas hokeja izlasei pievienojies Dānijas vicečempions, vārtsargs Ervīns Muštukovs, bet no kandidātu loka svītrots HK „Rīga” pamatvārtsargs Kristers Gudļevskis, sarunā ar portālu Sportacentrs.com pavēstīja Latvijas Hokeja federācijas preses sekretārs Māris Gorbunovs.

Jau vēstīts, ka vakar pirmo reizi kopā ar izlasi uz ledus trenējās nesen par Šveices čempionu kļuvušais uzbrucējs Ronalds Ķēniņš. Tāpat vakar uz slidām bija arī Māris Bičevskis, kurš esot apārstējis savainojumu un, lai gan par simts procentiem gatavs vēl neesot, raujas treniņos. Šodien uz ledus bija vēl viena jauna seja - Dānijas vicečempions, vārtsargs Ervīns Muštukovs. Pateicību par dalību līdzšinējos treniņos tikmēr treneri teikuši Kristeram Gudļevskim.

Nākamās nedēļas sākumā, 30.aprīlī un 1.maijā Latvijas hokeja izlase aizvadīs pēdējās divas pārbaudes spēles pirms pasaules čempionāta, divreiz (abas dienas plkst. 17:00) tiekoties ar Francijas valstsvienību.

Pasaules čempionāts norisināsies no 4. līdz 20.maijam. Latvija savas grupas spēles aizvadīs Stokholmā, kur pretiniekos būs Krievija, Zviedrija, Čehija, Vācija, Norvēģija, Dānija un Itālija.


Написать комментарий