Madonnai neveicas ar jaunā albuma pārdošanu

foto blog.zigabid.com
foto blog.zigabid.com

Popdīvas Madonnas jaunākais ieraksts - albums MDNA - izskatās, ka pārdošanas rezultātu ziņā būs neveiksmīgs.

Salīdzinot ar pirmās nedēļas rādītājiem, kad Madonnas albums, saskaņā ar Billboard 200 rezultātiem, pārdošanas rezultātu ziņā ieņēma pirmo vietu, trešajā nedēļā jau izslīdējis no 15 pārdotāko albumu topa, un ir nonācis 18 vietā. Cita avota - hitsdailydouble.com - rādītāji esot vēl sliktāki. Tie vēsta, ka ceturtajā nedēļā Madonnas albums noslīdējis uz 29 vietu pārdošanas rezultātu ziņā.

Šis varētu būt vislielākais pārdošanas kritums, kādu dziedātāja, iespējams, jebkad piedzīvojusi, ziņo izdevums Forbes.

Kā norādīja kritiķis Rodžers Frīdmans, pirmās nedēļas rādītāji – 359 000 pārdoti albumi - bijuši tik labi tikai tāpēc, ka disku varējis nopirkt īpašā piedāvājumā kopā ar koncertbiļetēm uz jauno dziedātājas tūri, kuru viņa atklās 29 maijā. "Šī promocija mākslīgi palielināja Madonnas ciparus, nostādot viņu augstāk par Lainelu Ričiju un viņa (jauno) Tuskegee albumu," R.Frīdmans atklāja CNN. Ja popdīvai neveicas ar albumu, tad vismaz uz viņas jauno koncerttūri fani biļetes steidz iepirkt – šobrīd popdīva pārdevusi vairāk kā 600 000 biļešu uz šoviem ASV, ziņo izdevums showbiz411. Kopumā uz tūres koncertiem dažādās valstīs popdīva pārdevusi jau 1,4 miljonus biļešu.

Kā zināms, ar savām jauniem ierakstiem Madonna un L.Ričijs nāca klajā vienā un tai pašā dienā – 26.martā. Šobrīd pārdošanas rezultātu ziņā L.Ričija albums ir ieņēmis pirmo vietu.


Написать комментарий