Volejbolisti un volejbolistes pietuvojas Latvijas 3. Olimpiādei

foto sportaparvalde.lv
foto sportaparvalde.lv

Nedēļas nogalē Daugavpils pilsētas volejbolisti un volejbolistes veiksmīgi nospēlēja Latvijas 3. Olimpiādes pirmajā kvalifikācijas kārtā, viegli tiekot līdz otrajai kārtai.

Sestdien Daugavpils vīriešu komanda startēja Latgales atlases grupā Aizkrauklē, kur tika pie trīs uzvarām. Ar rezultātu 3:0 tika apspēlētas Rēzeknes un Kārsavas novada komandas, savukārt Aizkraukles novads tika uzvarēts ar 3:1. Maija sākumā daugavpiliešiem būs jāspēlē ar Vidzemes reģiona 2. spēcīgāko komandu. Ja izdosies uzvarēt, vieta Latvijas Olimpiādē būs nodrošināta.

Meiteņu komanda savus atlases mačus aizvadīja Jelgavā. Kuldīgas, Bauskas un Mazsalacas novada komandas tika apspēlētas ar 3:0, bet spēlē par pirmo vietu ar 2:3 tika zaudēts mājiniecēm jelgavniecēm. Maija izskaņā Valmierā Daugavpils meitenes aizvadīs 2. kārtas spēles, kur būs jātiekas Valmieras, Babītes un Gulbenes novada komandām. Līdzi nāks arī rezultāti pret Kuldīgu (3:0) un Jelgavu (2:3). Sešu komandu konkurencē mūsu dāmām jātiek labāko četru vienību pulkā.

Latvijas 3. Olimpiāde norisināsies Liepājā no 6. līdz 8. jūlijam.


Написать комментарий