Sievietes laimīgas dara smiešanās draugu kompānijā un pilnvērtīga seksuālā dzīve

foto independent.ie
foto independent.ie

Pretstatā mūsdienu aktīvajam un rosīgajam dzīvesveidam, jaunais Reebok pētījums atklāj, ka Eiropas sieviešu apmierinātības līmenis ir pārsteidzoši augsts - turklāt saskaņā ar pētījuma rezultātiem apmierinātību nodrošina šķietami nesvarīgi dzīves mirkļi, piemēram, smiešanās labu draugu kompānijā (74%) vai uzklāta jauna gultas veļa (65%).

Šodien publicētais Reebok Apmierinātības pētījums arī atklāj, ka pilnvērtīga seksuālā dzīve (65%), laba pašsajūta (71%) un laba fiziskā forma (71%) ir daļa no tām lietām, kas ļauj sievietēm justies patiesi apmierinātām.

Divu nedēļu laikā Reebok Apmierinātības pētījuma ietvaros tika aptaujāts vairāk nekā 3000 sieviešu no dažādām Eiropas valstīm (Lielbritānija, Vācija, Francija, Krievija, Spānija un Itālija), lai noskaidrotu viņu apmierinātības līmeni un galvenos apstākļus, kas nosaka Eiropas sieviešu apmierinātību.

Aptaujas rezultāti atklāj, ka vienkāršas dzīves baudīšana sievietēm sagādā vairāk prieka nekā izšķērdīgs dzīves stils, piemēram, tīra māja (65%), mūzikas klausīšanās (58%) un ziedu saņemšana (59%) sievietēm patīk daudz labāk nekā saņemta dārga greznumlieta (39%) vai iespēja apmeklēt nebeidzamas ballītes (27%).


Написать комментарий