Žanna Kulakova sniedza paskaidrojumus Latvijas Saeimas Pieprasījumu komisijai

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien Latvijas Saeimas Pieprasījumu komisijas sēdē tika izskatīts jautājums, kas ir saistīts ar Daugavpils pašvaldības rīkotajiem iepirkumu konkursiem. Šajā sakarā uz sēdi galvaspilsētā tika aicināta pilsētas mērs Žanna Kulakova.

Daugavpils mērs Žanna Kulakova Gorod.lv pastāstīja, ka konkursa jautājums tika skatīts sakarā ar Saeimas deputāta Riharda Eigima sūdzību. Viņš apsūdzēja pilsētas vadību nepareizajā iepirkumu konkursu procedūrā konkursā par A 13 trases rekonstrukciju un konkursā par tramvaju uzņēmumu. Turklāt, deputāts minēja kādu pirms diviem gadiem notikušo incidentu, kura norises laikā par pilsētas mēru bija J.Lāčplēsis.

Kopā ar Daugavpils pašvaldības vadītāju Saeimas sēdē piedalījās domes konsultante juridiskajos jautājumos Dzintra Nikolajenko un Iepirkumu uzraudzības biroja vadītāja Dace Gaile.

Pēc Kulakovas kundzes vārdiem, komisija nekādu pārkāpumu nekonstatēja un diezgan pozitīvi novērtēja Daugavpils pilsētas domes darbu. Vārdu sakot, intriga nesanāca.
„Manuprāt, Eigima kungs kā Saeimas deputāts rīkojas ļoti nepareizi, ar šādiem apgalvojumiem radot Daugavpils negatīvo tēlu”, - ir pārliecināta Žanna Kulakova.


Написать комментарий