R.Eigima firma bankrotē ar 794 tūkstošiem latu parādu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

27.aprīlī Rīgā ir nozīmēta kārtējā Daugavpils firmas STEAMHAMMER kreditoru sapulce, firma bankrotē ar milzīgiem parādiem, ziņo portāls d-fakti, atsaucoties uz Latvijas Republikas Maksātnespējas reģistru.

Jāatzīmē, ka saskaņā ar ienākumu deklarāciju firmas kapitāla 50 daļas pieder Saeimas deputātam no Daugavpils Rihardam Eigimam, kurš tika ievēlēts Saeimā, būdams minētās firmas valdes loceklis. 

2005.gadā, nodibinot SIA «STEAMHAMMER», R.Eigims plānoja nopelnīt enerģētikas biznesā, pat iegādājās bijušās ķīmiskās šķiedras rūpnīcas turbīnu. Taču nekas nesanāca, mantu atdeva kreditoriem. 

Sakarā ar to, ka firmai vēl palika parādi, 2010.gada jūnijā tiesā tika uzsākta SIA «STEAMHAMMER» maksātnespējas lieta. LR Maksātnespējas reģistra dati liecina, ka kreditoru sapulcē 2010.gada oktobrī tika pieteiktas pretenzijas par aptuvenu summu 794 tūkstoši latu. 

2012.gada 27.aprīlī ir noteikta kārtējā kreditoru sapulce, dienas kārtībā ir firmas gada atskaites apstiprināšana un maksātnespējas procesa pabeigšanas termiņu noteikšana.
 


Написать комментарий