Šodien Daugavpilī visi tiek aicināti piedalīties DreamFlash

foto etftrends.com
foto etftrends.com

Šodien daugavpilieši, tāpat kā visi Latvijas iedzīvotāji, atpūšas no darba, svinot uzreiz divus svētkus – Darba svētkus un mūsu valsts Satversmes – konstitucionālās sapulces sasaukšanas dienu.

Lai uzturētu labu pavasarīgu noskaņojumu, šodien, 1.maijā, Daugavpils iedzīvotāji un pilsētas viesi tiek aicināti piedalīties ziepju burbuļu flešmobā.

Pasākuma organizētājs – jaunais cilvēks vārdā Evalds, 12.vidusskolas izlaiduma klases skolēns – Gorod.lv pastāstīja, ka šāda veida pasakums Daugavpilī tiek organizēts jau trešo gadu pēc kārtas. „Pirms dažiem gadiem es ieraudzīju, kā jaunieši Maskavā piedalījās ziepju burbuļu flešmobā. Pēc tam kaut kas līdzīgs tika organizēts Rīgā. Tad mēs ar draugiem arī nolēmām sarīkot šāda veida akciju. Ja pirmajā reizē mums piebiedrojās apmēram 100 pilsētnieku, tad pagājušajā gadā tika aizpildīts gandrīz viss

Vienības laukums. Manuprāt, šogad mūsu DreamFlash piedalīsies vēl vairāk cilvēku, jo tikai sociālajos tīklos šādu vēlēšanos izteica vairāk kā 70 cilvēki”, - uzskata Evalds.
Tāpēc, ja jums ir laiks, noskaņojums, ziepju burbuļi un vēlēšanās ar tiem paspēlēties stundas laikā domubiedru kompānijā, nāciet šodien plkst.14:00 uz Vienības laukumu un piedalieties jautrajā pasākumā. Dzimumam, vecumam un nacionalitātei nav nozīmes. Galvenais noteikums – paņemt līdzi pudelīti ar ziepju burbuļiem.


Написать комментарий