Iekšējo lietu ministram Daugavpils domē paziņoja, ka pie mums kārtības uzraugi strādā labi

foto e-jurmala.lv
foto e-jurmala.lv

Sestdien, 28.aprīlī, Daugavpili ar vizīti apmeklēja Iekšējo lietu ministrs Rihards Kozlovskis, Valsts policijas vadītājs Ints Ķuzis un Valsts Robežsardzes priekšnieks Normunds Garbars.

Viesi tika uzņemti Daugavpils domē, kur viņi tika iepazīstināti ar prezentāciju par Daugavpili. Izņemot mēru Žannu Kulakovu, tikšanās piedalījās arī vicemēri Vjačeslavs Širjakovs, Līvija Jankovska, domes izpilddirektors Andrejs Kursītis, Daugavpils municipālās policijas priekšnieks Vladimirs Gudakovskis, Zemessargu 34.bataljona priekšnieks Gunārs Vizulis, domes Civilaizsardzības speciālists Vladislavs Ruskulis, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Latgales reģiona Daugavpils brigādes 4.nodaļas komandieris Gunārs Kampans un Latgales policijas pārvaldes priekšnieks Juris Pastars.

Sveicinot viesus, Ž.Kulakova atzīmēja, ka sabiedrības drošības jautājumi, neapšaubāmi, ir svarīgi, un izteica ministram pateicību, ka ILM nolēma renovēt ēku Cietoksnī, kur tiks izmitināti policijas darbinieki. Kā arī mērs atzīmēja, ka pašvaldībai ir labi sakari un sadarbība ar Latgales policijas pārvaldes darbiniekiem.

Mēra teikto apliecināja arī V.Gudakovskis, kurš uz ministra jautājumu par sadarbību ar valsts policiju, paziņoja, ka municipālā policija sadarbojas ar valsts policiju un nav nekādu problēmu saskarsmē vai pienākumu sadalē.

Savukārt, Rihards Kozlovskis atzīmēja, ka viņam ir prieks iepazīties ar domes vadību un Latgales reģionu kopumā. Ministrs pastāstīja, ka vizītes laikā Daugavpilī viņš tikās ar policiju, robežsargiem un ugunsdzēsējiem, plāno apmeklēt cietoksni, kur tiek renovēta vēsturiskā ēka policijas darbinieku vajadzībām, kuri ir pelnījuši labākus darba apstākļus.

Ministrs atzinās, ka ir gatavs uzklausīt pašvaldības viedokli par esošām problēmām un ir gatavs atbildēt uz jautājumiem. Taču jautājumu no domes puses nebija, toties žurnālisti uzdeva dažādus jautājumus saistībā ar ugunsdzēsēju darba apstākļiem, motopolicijas radīšanas iespēju mūsu pilsētā, radariem un citus jautājumus.


Написать комментарий