I.Ķuzis, apmeklējot Daugavpili, apsolīja mums motopolicistus un fotoradarus jau maijā 1

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Kā mēs jau ziņojām, sestdien, 28.aprīlī, Daugavpili ar vizīti apmeklēja Iekšējo lietu ministrs Rihards Kozlovskis, Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis un Valsts Robežsardzes priekšnieks Normunds Garbars.

Vizītes gaitā ierēdņi apsprieda jautājumu virkni ar vietējo Valsts policijas, Robežsardzes un Ugunsdzēsības un glabšanas dienesta vadību, kā arī tikās ar Daugavpils domes vadību.

Tikšanās piedalījās arī vietējo MSL pārstāvji, kuri uzdeva ierēdņiem jautājumus, kas interesē sabiedrību.

Atbildot uz jautājumiem, Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis paziņoja, ka jau maijā Daugavpilī parādīsies policisti uz motocikliem. Nesen tika izformēta motopolicijas nodaļa, kuras bāze atradās Rīgā, un transporta līdzekļi tika nodoti reģioniem. Latgale nav izņēmums un saņems aptuveni 10 tehnikas vienības. Motopolicisti Daugavpilī sāks strādāt pēc stažēsanās Rīgā.

Kā arī I.Ķuzis paziņoja, ka maijā Daugavpilī parādīsies arī fotoradari, kas tiks izvietoti mūsu pilsētā valsts programmas ietvaros. Tas notiks, kad, pamatojoties uz noteiktiem kritērijiem, policija izvēlēsies to atrašanās vietas.

Latgale netiks apdalīta ne ar motopolicistiem, ne ar fotoradariem, secināja I.Ķuzis.


Написать комментарий

Kad paaugstinās atalgojumu? Kāpēc šo jautājumu neuzdeva I.Ķuzim un ministram?
Kad apvienos Valsts policiju ar Valsts robežsardzi? Linda Mūrniece (Vienotība)solīja un tā arī neizdarīja. Tas jau ir pēc Vienotības stila.
Kad beidzot aizliegs papildus darbus policistiem, ugunsdzēsējiem un robežsargiem? Pēc papildus darba darbinieks ir izspiests, kā citrons un pamatdarbā nav strādātājs. Viņa vietā mums jāstrādā un visa tā putra jāizstrebj. Kad tas bardaks beigsies?