Brīvdienās būs mainīgi laika apstākļi, gaiss iesils līdz +21 grādam

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Gaidāmajās brīvdienās Latvijā būs mainīgi laika apstākļi. Vissiltākais laiks gaidāms piektdien, kad gaisa temperatūra dienā sasniegs +21 grādu, liecina "Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra mājaslapā pieejamā informācija.

Naktī uz piektdienu Latvijas debesis lielākoties klās mākoņi, un gaiss valsts ziemeļaustrumos atdzisīs līdz +1 grādam. Citviet gaisa temperatūra naktī būs +3, +5 grādi. Dienā gandrīz visā Latvijā gaidāms lietus un gaiss iesils līdz + 18, + 21 grādam. Piekrastē būs vēsāks un gaisa temperatūra būs + 12, +15 grādi.

Arī naktī uz sestdienu visā Latvijā gaidāmi nokrišņi, gaiss atdzisīs līdz +6, + 10 grādiem un pastiprināsies vējš. Arī sestdien pa dienu gaidāms salīdzinoši stiprs vējš brāzmās līdz 14-18 metriem sekundē. Lietu sinoptiķi dienā sola vien austrumos. Citviet nokrišņi nav gaidāmi un brīžiem starp mākoņiem uzspīdēs saule. Gaiss sasils līdz +13, +17 grādiem, bet piekrastē vien līdz + 8, +9 grādiem.

Naktī uz svētdienu vējš pierims, valsts centrālajā un austrumu daļā iespējams lietus, bet gaiss atdzisīs līdz +4, +7 grādiem. Dienā gaisa temperatūra nepārsniegs +7, +8 grādus piekrastē un +9, +14 grādus citviet Latvijā. Valsts rietumos gaidāms saulains laiks, bet pārējā daļā debesis klās mākoņi, valsts austrumos un centrālajā daļā arī iespējams lietus.


Написать комментарий