Krāslavā nakts laikā apzagtas 8 automašīnas

foto ventasbalss.lv
foto ventasbalss.lv

Policija informē un vienlaicīgi brīdina iedzīvotājus, ka 6.maijā policijā saņemti 8 iesniegumi par zādzībām no automašīnām. 

Apzagtās automašīnas bija novietotas dažādos daudzstāvu māju pagalmos – Aronsona, Raiņa un Vienības ielās. Iekļūšana automašīnu salonos notika uzlaužot durvju slēdzenes. Zagļi ņēma līdzi praktiski visu, kas atradās salonā –magnetolas, audio diskus ar ierakstiem, termokrūzes, atslēgas un citas dažādas mantas. Jāpiebilst, ka praktiski visi apzagtie transportlīdzekļi nebija aprīkoti ar signalizācijas sistēmām. Iecienītākā auto marka zagļiem izrādījās Audi un VW. Uzsākts kriminālprocess, policija turpina izmeklēšanu.

Policija vēlreiz brīdina! Gādājot par savas automašīnas drošību, pirmkārt, būtu jāparūpējas par signalizācijas uzstādīšanu. Nakts laikā novietojiet automašīnas apsargājamās stāvvietās, vai vismaz namu pagalmos, kur ir labs apgaismojums. Nekad neatstājiet vērtīgas mantas (magnetolas, naudu, dokumentus, tehniku utt.) automašīnas salonā nakts laikā. Arī dienas laikā pat īslaicīgi atstājot savu transportlīdzekli, vērtīgas mantas neatstājiet salona redzamajā vietā. Automašīna nav seifs!
 


Написать комментарий