Daugavpils pilsētas veterāni sacentās šaušanā, skriešanā un futbolā

foto ventasbalss.lv
foto ventasbalss.lv

Pilnā sparā rīt Latvijas Sporta veterānu savienības 49. sporta spēles. Nedēļas nogalē viens no etapiem norisinājās Daugavpilī, kur sportisti sacentās krosā, ložu šaušanā un telpu futbolā. 

Vislabākie panākumi mūsu futbolistiem, kuri sacentās 50+ un 40+ vecuma grupās. Gados jaunākā komanda kļuva par sacensību uzvarētāju. Grupu turnīrā tika apspēlētas Līvānu un Olaines komandas (attiecīgi 5:2 un 6:2), bet finālā pārspēta Tukuma vienība. Pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 1:1, bet pēcspēles sitienu sērijā uzvara daugavpiliešiem ar 2:0.

50+ grupā Daugavpils komanda ieņēma otro vietu. Ar 4:2 apspēlēta Ilūkste, bet ar Bausku tika nospēlēts 2:2. Diemžēl baušķeniekiem bija labāka gūto un ielaisto vārtu attiecība, tādēļ viņiem pirmā vieta.

Sacensībās ložu šaušanā Daugavpils komanda, kuras sastāvā startēja Rihards Ģerts, Rūdolfs Veličko un Vija Vagale, 11 vienību konkurencē ieņēma ceturto vietu.

Individuālajā ieskaitē šaušanā ar mazkalibra šauteni guļus no 50 metriem 55+ grupā pirmā vieta Rūdolfam Veličko, bet Andris Vagalis grupā 40-54 šajā vingrinājumā bija trešais. Šaušanā ar pneimatisko ieroci Andrim Vagalim pirmā vieta, bet Jurim Ancānam – trešā. Šajā pašā vingrinājuma 55+ trešais bija Rūdolfs Veličko.

Šaušanā ar standarta mazkalibra pistoli no 25 metriem Aleksandrs Komarovs otrais (279 punkti), bet 55+ grupā Veličko bija otrais ar 267 punktiem.

Krosā Daugavpils delegācija ieņēma trešo vietu, tikai par punktu piekāpjoties Gulbenes un Rīgas komandām. Sportistiem, atkarībā no vecuma, bija jānoskrien no 1 līdz 8 kilometriem.

Individuāli labākos rezultātus sasniedza Aleksandrs Lavrentjevs (75+ grupa), Ludmila Tokareva (65+), Uldis Pastars (45+). Visiem viņiem uzvaras. Otrās vietas savās grupās Valentīnai Petrovai (60+), Kristīnei Markovičai (30+), Aivaram Uzolam (45+), savukārt trešā vieta Vladimiram Dribincevam.  


Написать комментарий