Iedzīvotāji ministru darbu vērtē viduvēji; augstākais vērtējums Pabrikam

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Latvijas iedzīvotāji ar pašreizējo ministru darbu kopumā nav ļoti apmierināti, piešķirot 4 balles no 10, bet visaugstāk novērtēts aizsardzības ministra Arta Pabrika (V) veikums, liecina TNS sadarbībā ar LNT raidījumu "900 sekundes" aprīļa beigās veiktais pētījums.

Ministru vidējais vērtējums ir 4 skalā, kur 1 nozīmē "ļoti neapmierināts" un 10 "ļoti apmierināts". Augstāk Latvijas ekonomiski aktīvie iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 55 gadiem novērtējuši savu apmierinātību ar aizsardzības ministra Pabrika (4,6), ārlietu ministra Edgara Rinkēviča (4,5), tieslietu ministra Gaida Bērziņa (4,1) un ekonomikas ministra Daniela Pavļuta (4,1) darbu.

Kultūras ministres Žanetes Jaunzemes – Grendes (VL-TB/LNNK) darbība novērtēta ar 4 ballēm, tāds pats vērtējums ir iekšlietu ministra Riharda Kozlovska, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Edmunds Sprūdža, satiksmes ministra Aivja Roņa un izglītības ministra Roberta Ķīļa darbam.

Zemāk iedzīvotāji novērtējuši savu apmierinātību ar zemkopības ministres Laimdotas Straujumas (3,9), labklājības ministres Ilzes Viņķeles (3,6) un veselības ministres Ingrīdas Circenes (3,4) darbu.


Написать комментарий