Daugavpilī jau šodien sākas svētku pasākumi par godu Uzvaras dienai 3

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien Daugavpilī sākas pasākumi, kas ir veltīti Otrā pasaules kara upuru piemiņas dienai, bet rīt, 9.maijā, pilsētnieki svinēs Uzvaras Lielajā Tēvijas karā 67.gadadienu.

Šodien, 8.maijā, svinēšana sāksies plkst.10:00, kad tiks nolikti ziedi pie karavīru-atbrīvotāju pieminekļa Dubrovina parkā, bet noslēgsies ar litiju, pieminot Lielā Tēvijas karā kritušos karavīrus-atbrīvotājus Brāļu kapos. 

Rīt, Uzvaras dienā, plkst.10:30 LTK veterāni kopā ar dažāda vecuma daugavpiliešiem tradicionāli pulcēsies Slavas skvērā, lai veiktu gājienu pa pilsētas ielām līdz Dubrovina parkam, kur pusdienlaikā sāksies svinīga ceremonija. Kā parasti, turpat notiks Klusuma brīdis un ziedu uzlikšana pie Mūžīgās uguns.

Plkst.13:00 pilsētas parkā notiks Daugavpils nacionālu kultūras biedrību kolektīvu svētku koncerts, kurā piedalīsies arī radošie kolektīvi no Pskovas.

Vakarā visi daugavpilieši un pilsētas viesi tiek aicināti uz vēl vienu lielu koncertu par godu Uzvaras dienai, kurā tiks izpildītas kara laika dziesmas.
Svētku dienas nobeigumā būs Uzvaras uguņošana Dubrovina parkā.
 


Написать комментарий

Stulbeņi, svin viena ļaunuma uzvaru pār otru, hehe

Gods jāizrāda visiem kritušajiem, karavīri karo politiķu mazspējas rezultātā !

Bet šis gods nav jāizrāda ar bravūru, jo nekas nebeidzās ar 2. pasaules karu. Tie veterāni, kas te gozējas ar tām medaļām, liela daļa būtu jāsoda par noziegumiem pret cilvēci.

Написать комментарий