Filips Kirkorovs: Es kaifoju no pamperiem

foto delfi.lt
foto delfi.lt

Krievijas estrādes mākslinieks Filips Kirkorovs (attēlā), kurš nesen nosvinēja 45. dzimšanas dienu, pošas attiecīgā jubilejas koncertturnejā, bet žurnālisti viņam pēdējā laikā jautājumus uzdod gandrīz tikai un vienīgi par viņa meitiņu Allu-Viktoriju. Izrādās, laimīgais tētis kaifo no pamperiem.

"Kopš manā dzīvē ir parādījusies meitiņa, esmu pilnībā mainījies. Bet uz skatuves es kāpju ar vēl lielāku entuziasmu, jo tagad man ir, kā dēļ dzīvot un kam visu atstāt," intervijā žurnālam Комсомольская правда stāstījis Kirkorovs.

"Šobrīd man vienkārši gribas kaifot no visiem tiem pamperiem un autiņiem, no problēmām, kad aug zobiņi, no priekiem, ka slimība manai Allai-Viktorijai iet ar līkumu. Man gribas, lai meitiņa pateiktu savu pirmo vārdu, bet es nesteidzinu notikumus - viņai taču ir tikai pieci mēneši. Gribas paildzināt šo stāvokli, jo lielos vilcienos tas vairs nekad neatkārtosies. Ja nu vienīgi manā dzīvē ienāks vēl kāds mazulis," stāstījis Kirkorovs.

Mūziķis paskaidrojis, ka ailē "tautība" meitas pasē ierakstīts, ka viņa ir bulgāriete, tomēr lielākoties meitenīte dzīvošot Krievijā.

Savukārt uz jautājumu par attiecībām ar savu bijušo sievu Allu Pugačovu Kirkorovs atbild, ka gan ar Borisovnu, gan ar viņas vīru Maksimu Galkinu viņam esat siltas un draudzīgas attiecības.

"Šobrīd mums ir cits attiecību statuss, bet tik un tā palikusi draudzība. Man ar Allu ir ļoti komfortabli, un es ceru, ka viņai ar mani arī. Alla un Maksims ir mani draugi, un es zinu, ka publika mani un Allu vairs neasociē kā pāri. Pagājuši jau vairāk nekā desmit gadi, kopš mūsu ģimenes stāsts ir iziris. Bet mēs ar Allu esam lielisks piemērs, ka šķirties vajag skaisti," klāstījis Kirkorovs.


Написать комментарий