Ričards Gīrs deputātam Skujam sola ierasties Latvijā

foto thewallpapers.org
foto thewallpapers.org

Latviju solījuši apciemot Holivudas aktieris Ričards Gīrs (attēlā) un Tibetas garīgais līderis Dalailama – vismaz tā viņi esot apgalvojuši diviem Latvijas deputātiem tikšanās laikā 6. Pasaules Parlamentāriešu Konventā Tibetai, kas notika Kanādā.

"Pēc sarunas ar Tibetas trimdas premjerministru Lobsangu Sangeju un Holivudas aktieri Ričardu Gīru viņi apstiprināja, ka ieradīsies Latvijā, tāpat kā Viņa Svētība Dalailama," atsaucoties uz Rīgas pašvaldības deputāta Jāņa Mārtiņa Skujas teikto, informē portāls Diena.lv.

Uz Kanādā notikušo Parlamentāriešu konventu Skuja, kurš ir frakcijas Demokrātiskie patrioti biedrs, bija devies kopā ar Saeimas deputātu Dāvi Staltu (VL-TB/LNNK), un tad arī Skujam piesolīta abu prominenču ierašanās Latvijā.

Ričarda Gīra vecāki bija metodisti, bet budismam aktieris pievērsās septiņdesmito gadu beigās, kad apmeklēja Nepālu. Kopš tā laika viņš ir pieņēmis budismu, aktīvi aizstāv Tibetas neatkarības centienus un atbalsta Tibetas garīgo līderi Dalailamu.

Starp citiem slavenākajiem šovbiznesa pārstāvjiem, kas pievērsušies budismam, minami arī aktieri Stīvens Sigals, Šarona Stouna un Goldija Houna, kā arī populārā dziedātāja Tīna Tērnere.


Написать комментарий