Sportiskāko ģimeņu salidojums

1.maijā Dagdas vidusskolas sporta zālē, ar mērķi popularizēt sportiskās aktivitātes ģimenē, saliedēt draudzību, veicināt savstarpēju saskaņu, satikās Dagdas novada sportiskākās ģimenes. 

Bija ielūgtas novada pagastu un Dagdas pilsētas ģimenes ar bērniem līdz 10 gadiem. Uz aicinājumu atsaucās ģimenes no Asūnes, Ezerniekiem un Dagdas.
Pirmajā iepazīšanās konkursā visa ģimene savā balvu kontā salasīja pirmās dāvanas. Tētis, māmiņa un mazie sportisti vispirms varēja izmēģināt katru stafeti un tad to veikt ar laika kontroli. Kopvērtējumā par stafetēm katra ģimene saņēma kausu, diplomu un katrs dalībnieks pa šokolādes medaļai. Tika atzīmētas arī ātrākās ģimenes. Pati ātrākā izrādījās Aišpuru ģimene no Asūnes. Sacensību dalībnieki varēja piedalīties atsevišķos konkursos. Neveiksminieku nebija, jo par katru rezultātu katrs saņēma dāvaniņu. Pasākuma noslēgumā mazie sportisti jau nebija tik kautrīgi, neslēpās aiz tētu mugurām un droši draiskojās ar vienaudžiem.

Dagdas novada domes un SIA „MIG R” finansiālais atbalsts atmaksājās saliedētībā un priekā, ko varēja redzēt dalībnieku sejās.

Pasākums bija veltīts Starptautiskai ģimenes dienai 15.maijā, bet sacensību noslēgumā dalībnieki izteica priekšlikumu to rīkot rudenī, kad mazāk sezonas darbu.


 


Написать комментарий