Trijos mēnešos Latgales policijā uzsākti 26 kriminālprocesi saistībā ar narkotiku nelikumīgu apriti

foto tribune.com.pk
foto tribune.com.pk

Šā gada pirmajā ceturksnī Latgales reģiona pārvaldē uzsākti 26 kriminālprocesi par noziedzīgiem nodarījumiem saistībā ar narkotisko vielu nelegālu apriti.

Pieprasītākie narkotisko vielu veidi reģionā ir amfetamīns un marihuāna. Cīņā ar narkotisko vielu nelikumīgo apriti Latgales reģiona pārvaldes apkalpojamā teritorijā, visos pārvaldes iecirkņos regulāri tiek veikti preventīva rakstura pasākumi. 2012.gada 3 mēnešos, operatīvo pasākumu rezultātā, policijas amatpersonas no nelegālās aprites kopumā izņēma 263,16 gramus amfetamīna, 135,33 gramus marihuānas un 324 psihotropās vielas saturošās tabletes.

20.janvārī Kriminālpolicijas biroja darbinieki, veicot operatīvos pasākumus, par narkotisko vielu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkā un neatļautu realizēšanu Daugavpilī aizturēja 1986. un 1988.gadā dzimušas sievietes un 1987.gadā dzimušu vīrieti, pie kuriem tika izņemti aptuveni 25 gramus metamfetamīna.

7.februārī policijas darbinieki, kriminālprocesa ietvaros, kratīšanas laikā 1963.gadā dzimušas sievietes dzīvesvietā Rēzeknē izņēma aptuveni 20 gramus marihuānas.

28.februārī, veicot operatīvos pasākumus par narkotisko vielu iegādāšanos un glabāšanu, Rēzeknē aizturēti noziedzīgas grupas dalībnieki - 1975. gadā dzimis vīrietis un 1972.gadā dzimusi sieviete, kuru dzīvesvietā tika izņemti 59,9 grami metamfetamīna.

13.martā Kriminālpolicijas biroja darbinieki par narkotisko vielu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkā un neatļautu realizēšanu Daugavpilī, aizturēja 1990.gadā dzimušu sievieti un 1992., 1987.gadā dzimušus vīriešus, pie kuriem izņemti 90 g metamfetamīna.

Balvu iecirknis
9.maijā Rugāju novadā, autoceļā Rēzekne-Gulbene 1965.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu Citroen, iebrauca pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar automašīnu VW, kuru vadīja 1979.gadā dzimusī sieviete. Pēc negadījuma abi vadītāji ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā. Policija skaidro notikušā apstākļus un iemeslus.


Написать комментарий