Karatistiem medaļas Baltijas čempionātā

foto sportaparvalde.lv
foto sportaparvalde.lv

6. maijā Jelgavā norisinājās sestais atklātais Baltijas valstu karatē čempionāts „VI Baltic Open J.K.A. Karate Championship”.

Šī gada turnīrs sapulcināja kopumā vairāk nekā 150 sportistus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas un Krievijas. Veiksmīgi startēja sportisti no Daugavpils Karatē skolas „DKS” (vadītājs Sergejs Čapulis, 4. dans), un izcīnīja 5 dažādu vērtību medaļas komandu kopvērtējumā.

Einārs Kulda piedalījās divās kategorijās (Kata un Kumite) un izcīnīja bronzas un sudraba medaļas. Otro vietu sacensībās ieguva arī Eriks Pavišķa, tādējādi iepriecināja sevi ar lielisku dāvanu dzimšanas dienā.

Aleksejs Kramorenko izcīnīja 1. vietu, pirmoreiz piedaloties tik augsta līmeņa sacensības. Tikpat veiksmīga bija arī Alekseja tēva Aleksandra Kramorenko debija, viņš izcīnīja bronzas medaļu pieaugušo vidū, kāpjot goda pjedestāla trešā pakāpiena.

Viena pakāpiena nepietika līdz medaļām Jeļenai Buiko un Aleksandram Labutam – viņiem 4. vieta un, protams, plašas perspektīvas nākamajos startos.

Apsveicam visus sacensības uzvarētājus un dalībniekus!  


Написать комментарий