Līvija Jankovska paskaidroja savas daļējās prombūtnes iemeslus 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Vakar pēc Finanšu komitejas sēdes vicemērs Līvija Jankovska MSL pāstāvjiem paskaidroja savus biežos komandējumus pēdējā laikā un to, kādā veidā tas atspoguļojas viņas darba algā.

Jankovskas kundze paskaidroja, ka pilsētas domē nostrādātājā laikā viņai ir sakrājušās vairākas brīvdienas, jo savā ikgadējā atvaļinājumā viņa atpūšas ne vairāk kā 10 dienas. 

„Paslaik man ir sakrājušās vairāk kā 40 brīvdienas, tāpēc man ir tiesības ņemt brīvās dienas, ko es arī daru. Turklāt viss notiek saskaņā ar likumdošanu – sakarā ar katru manu prombūtni darba dienā ir attiecīgs iesniegums. Teikšu godīgi – es neesmu no tām, kas izvairās un kāvē darbu. 

Turklāt, saskaņā ar likumu, kā pedagogam man ir tiesības uz 56 atvaļinājuma dienām, bet pašlaik esmu izmantojusi ne vairāk kā 100 Izglītības ministrijas atvēlētās dienas’, - paziņoja Līvija Jankovska.
 


Написать комментарий

Feini, divi amati, divas algas, divi atvaļinājumi, bet iedzīvotāji jau saprot, ka 24h ir tikai diennaktī. Tas kopumā tā dīvaini izskatās, laikam jau daudziem Domē arī neapatīk šī situācija.