10 slavenas krievietes, kuras nemaz nenoveco

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Andreja Malahova izdotajā žurnālā StarHit publicēts reitings ar desmit Krievijā populārām sievietēm, pār kuru izskatu laikam nav varas. Kā atzīst topa sastādītāji, šķiet, ka šīs sievietes it nemaz nenoveco, lai gan – nav ko slēpt – nereti tas izdodas ar ķirurģisku iejaukšanos.

Saraksta desmitajā vietā iekļauta 57 gadus vecā politiķe Irina Hakamada, devītajā - baltkrievu dziedātāja un aktrise Anželika Agurbaša (41), astotajā - aktrise un režisore Renāta Ļitvinova (45), septītajā - gruzīnu izcelsmes TV šovu vadītāja Tina Kandelaki (36), bet piektajā - dziedātāja Anželika Varuma (42).

Tālāk seko dziedātāja Anita Coja (41), ceturtajā vietā iekļauta dziedātāja Valērija (44), trešajā - jaunā māmiņa Kristīna Orbakaite (40), bet otrajā - jau padomju laikā slavu iemantojusī dziedātāja Nadežda Babkina (62).

Savukārt nenovecojošo Krievijas šovbiznesa zvaigžņu pirmajā vietā ierindota 30 gadus vecā "sabiedrības dāma" Ksenija Sobčaka, tiesa, žurnāla redakcija piebilst, ka viņas gadījumā runa tomēr ir ne tikai daudz par novecošanu, cik par nobriešanu un pieaugšanu.


Написать комментарий