Dagdas novadā tiek rīkoti tūrisma sezona atklāšanas pasākumi 1

foto visitlatgale.com
foto visitlatgale.com

Pavasaris ir tas laiks, kad sākas tūrisma sezona un šī gada 11.maijā atpūtas bāzē „Obiteļa” Dagdas novada tūrisma informācijas centrs rīko tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. 

Pasākuma mērķis ir atklāt tūrisma sezonu un popularizēt Dagdas novada tūrisma tēlu. Šāds pasākums Dagdas novada mērogā notiek otro reizi, iepriekš tas tika organizēts rajona mērogā sadarbībā ar Krāslavas tūrisma informācijas centru. Šis pasākums ir domāts tūrisma uzņēmējiem, gidiem, tūrisma firmām un ceļojumu aģentūrām, lai varētu vairāk iepazīstināt ar topošajiem Dagdas novada tūrisma objektiem, atpūtas un izklaides iespējām, novada tradīcījām un kultūru.

Pasākuma laikā būs iespēja noskatīties videofilmu par Dagdas novada naktsmītnēm, aktīvo atpūtu, apskates objektiem, kulināro mantojumu, kā arī varēs noklausīties Jura Smaļinska lekciju par Latvijas dabas resursiem un to izmantošanas iespējām, tūrisma maršrutu veidošanu un marķēšanu dabā. Būs iespēja nogaršot vietējo zemnieku produkciju. Semināra dalībniekus izklaidēs folkloras kopas „Olūteņi” un „Sovvaļņīki” un jauniešu biedrības „Dagne” biedri. Pasākuma laikā būs iespēja klātienē apskatīt atpūtas bāzes „Obiteļa” piedājuma klāstu, izbaudīt skaisto dabas ainavu laivu braucienā pa Narūtas upi līdz Ežezeram un doties izjādē ar zirgiem.
 


Написать комментарий

Apsveicu, vienīgā pašvaldība kas aktīvi informē par tūrisma iespējām, a Daugavpilī viss