Vidzemē jaunas sievietes pacietība par drauga pārestībām beidzas ar viņas nāvi

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Jaunpiebalgas novadā ceturtdien vīrs nogalinājis savu gados jauno draudzeni, kura no vīrieša vardarbības cietusi jau ilgāku laiku.

Šis Vidzemē ir jau otrais gadījums mēneša laikā, kad nogalināta jauna sieviete, kura no dzīvesbiedra vardarbības cietusi jau ilgāku laiku.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde informēja, ka policija saņēmusi informāciju no ārstniecības iestādes, ka Zosēnu pagastā kādās mājās atrasts 1985.gadā dzimušas sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Par slepkavības izdarīšanu aizturēts 1975. gadā dzimis Zosēnu iedzīvotājs ‒ sievietes draugs.

Noskaidrots, ka kopīgas alkohola lietošanas laikā izcēlies konflikts un sievietei nodarīti dzīvībai bīstami miesas bojājumi, no kuriem viņa mirusi.

Policijā reģistrētā informācija liecina, ka šis nav pirmais gadījums, kad abu personu starpā risinājušies konflikti, kuru laikā sieviete fiziski iespaidota. Iepriekš sieviete kategoriski atteikusies vērsties ar iesniegumu policijā.

Šis Vidzemē ir jau otrais gadījums mēneša laikā, kad sievietes cerības, ka vīrietis mainīsies, novedis pie tik traģiskām sekām.

16.aprīlī Dzelzavas pagasta Aizpurvē 27 gadus vecs vīrietis nogalināja 26 gadus jaunu sievieti, sava bērna māti. Arī toreiz notikumi risinājās līdzīgi kā šajā gadījumā ‒ sieviete jau iepriekš vairākkārt bija cietusi no vīrieša vardarbības, bet atteikusies no jebkādas palīdzības.


Написать комментарий