Kino jaunumi: Džonijs Deps filmā «Tumšās ēnas»

foto delfi.lv
foto delfi.lv

No piektdienas, 11. maija, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt vairākas jaunas filmas, turklāt divas Eiropas filmas - Šefs un Dāmu mīlulis, bet arī vienu jau amerikāņu filmu – Tima Bērtona fantasmagoriju Tumšās ēnas (Dark Shadoes) ar Džoniju Depu (attēlā) galvenajā lomā.

Filmas sižets ir sekojošs: ir astoņpadsmitais gadsimts, Bārnabass Kolinss (Džonijs Deps) ir bagāts muižnieks un pleibojs, kurš dzīvo, cepuri kuldams... līdz brīdim, kad viņš pieļauj liktenīgu kļūdu, salaužot skaistās burves Andželikas sirdi. Burve viņam atriebjas - pārvērš par vampīru un aprok dzīvu.

Pēc diviem gadsimtiem vampīrs Bārnabass tiek nejauši atbrīvots, un viņš attopas 1972. gadā, pavisam citā pasaulē. Nu viņam nākas ne tikai iedzīvoties mūsdienās un glābt savas dzimtas īpašumus, bet arī atkal sastapties ar daiļo un neganto raganu Andželiku.

Filmas Tumšās ēnas oficiālais reklāmas treileris

Galvenajā lomā jau astoto reizi pie Tima Bērona filmējies Džonijs Deps, bet arī pārējais aktieru sastāvs ir iespaidīgs - Bērtona sieva Helēna Bonema Kārtere, Mišela Pfeifere, Eva Grīna, Džonijs Lī Millers un citi. Tāpat epizodiskās lomās skatāms leģendārais šausmu filmu aktieris Kristofers Lī un "šokroka karalis" Eliss Kūpers.

Filmas ražošanas un reklāmas izdevumi ir 105 miljoni ASV dolāru, bet par ienākumiem vēl nevar spriest, jo filma gan ASV, gan Latvijā uz lielajiem kinoekrāniem iznāk vienlaicīgi.

 


Написать комментарий