Daugavpils gatavojas pilsētas svētkiem – šodien sākas piedalīšanas pieteikumu pieņemšana

foto gorod.lv
foto gorod.lv

No šodienas var iesniegt pieteikumus Daugavpils domes Attīstības departamentā, lai piedalītos svētku tirdziņā, kurš darbosies Pilsētas svētkos 9. un 10.jūnijā.

Tirdziņš tradicionāli atradīsies gar Rīgas ielu no Vienības ielas līdz Daugavas ielai, Dubrovina parkā un skulptūru dārzā. Visi amatnieki, uzņēmēji, pašnodarbinātās personas, komercstruktūras un sabiedriskas organizācijas tiek aicinātas piedalīties tirdziņā.

Attīstības departamenta komercdarbības konsultante Tatjana Migele Gorod.lv pastāstīja, ka pilsētas svētki ir ļoti populāri un daudzi gribētu tajos piedalīties. „Ja kādreiz bija grūtības sameklēt kādus 100 dalībniekus, tad pašlaik Departamentā jau ir iesniegti aptuveni 50 pieteikumi. Pagājušajā gadā vairāk kā 200 uzņēmēju, amatnieku un organizāciju pieteicās dalībai tirdziņā, šogad, neapšaubāmi, šis skaits būs vēl lielāks, pateicoties Investīciju forumam, kas piesaistīja daudzus dalībniekus un aktivizēja sponsorus”, - paziņoja Migeles kundze.

Jāatgādina, ka šogad Pilsētas svētki Daugavpilī sāksies 4.jūnijā ar pasākumiem dažādos mikrorajonos, bet noslēgsies 10.jūnijā ar uguņošanu Daugavas krastā.
Pilsētas svētku galvenais notikums būs Eiropas čempionāts snūkerā, kas no 5. līdz 15.jūnijam norisināsies Daugavpils Olimpiskajā centrā. Šogad Pilsētas svētku tēma sakarā ar vasaras Olimpiskajām spēlēm Londonā būs saistīta ar sportu, tāpēc Daugavpils centrā notiks svētku pasākumi - darbosies sporta pilsētiņas, savas prasmes dažādos ielu sporta veidos demonstrēs lielie un mazie pilsētnieki, spēcīgākie valsts vīrieši piedalīsies Latvijas čempionātā «Strong man», bet kinoteātrī „Renesanse” notiks EURO-2012 UEFA maču tiešraides.


Написать комментарий