Uzsāk biļešu tirdzniecību uz 'Korn' koncertu Rīgā

foto examiner.com
foto examiner.com

Otrdien, 15. maijā visās "Biļešu servisa" kasēs tiek uzsākta biļešu tirdzniecība uz grupas "Korn" koncertu Rīgā, kas notiks 31. augustā, portālu "Delfi" informē koncerta organizatori.

Biļetes var iegādāties arī "Reklamarket" kasēs, kā arī "Narvesen" tirdzniecības vietās, "Statoil" degvielas uzpildes stacijās un "Latvijas Pasta" nodaļās.

Biļešu cenas būs no 18 līdz 25 latiem.

Grupa "Arēnā Rīga" uzstāsies turnejas "Path Of Totality" ietvaros. Šis būs vienīgais šīs turnejas koncerta Baltijas valstīs, turklāt tā būs turnejas noslēdzošā uzstāšanās.

"Korn" Eiropas turneja sākās 12.martā Parīzē. Līdz šim vienīgajā grupas viesošanās reizē Latvijā pirms četriem gadiem koncerts bija pilnībā izpārdots. "The Path of Totality" turnejas koncertos izskanēs daudz jauna materiāla, tomēr uzticīgākajiem "Korn" faniem par prieku tiks spēlētas arī kompozīcijas no iepriekš izdotajiem albumiem, ieskaitot tādus grāvējus kā "Freak On A Leash", "Falling Away from Me", "Shoots and Ladders", "Got the Life", "Blind", un citas.

Ņūmetāla pamatlicēji Korn pārdevuši vairāk kā 35 miljonus albumu kopiju, sešas reizes nominēti "Grammy" balvai un divreiz to saņēmuši, trīs reizes kļuvuši par MTV balvas laureātiem, kā arī ieguvuši virkni citu apbalvojumu un titulu.

Grupa izveidota 1993.gadā Kalifornijā, un šobrīd tajā darbojas Džonatans Deiviss (Jonathan Davis), Džeimss "Mankijs" Šafers (James "Munky" Shaffer), Redžinalds "Fīldijs" Arvizu (Reginald "Fieldy" Arvizu) un Rejs Luzjērs (Ray Luzier).

Grupas jaunākais, pēc skaita desmitais albums ar nosaukumu "The Path of Totality" iznācis 2011.gada nogalē.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий