Vārtos šovakar Jučers; Rēdlihu pirmajā maiņā nomaina Ķēniņš

foto iihf.com
foto iihf.com

Latvijas izlases vārtus šovakar mačā pret Zviedriju sargās Māris Jučers, bet spēlei kā otrais tiks pieteikts Ervīns Muštukovs. Tāpat notikušas dažas interesantas izmaiņas arī maiņu virknējumos. Miķeļa Rēdliha vietu pirmajā maiņā šovakar ieņems Ronalds Ķēniņš.

Latvijas izlase aizvadījusi treniņu pirms mačā ar zviedriem. Uz ledus šorīt nedevās Armands Bērziņš, kurš vakardienas mačā pret dāņiem guvis nepatīkamu pleca savainojumu un šovakar nespēlēs. Tāpat kopā ar pārējiem šorīt uz ledus nebija Kaspara Daugaviņa, kurš gan šovakar, visticamāk, spēlēs. Tas gan atkal tiks darīts pateicoties pretsāpju zāļu injekcijai, līdzīgi kā vakar. Masaļskis šorīt uz ledus nedevās vakar gūtā savainojuma dēļ un viņam šis čempionāts jau ir beidzies.

Sarkanajos kreklos šodien slidoja Galviņš, K. Rēdlihs, Sprukts, Indrašis un Ķēniņš. Ierastais pirmās maiņas spēlētājs Miķelis Rēdlihs šodien pazemināts un slidoja zilajā kreklā kopā ar Džeriņu, Bukartu, Bārtuli un Cibuļski. Melni šodien bija Širokovs, Cipulis, Meija, Sotnieks un Pujacs, bet balti – Laviņš, Andersons, Saulietis, Štāls un Jass.

Kā atklāja Artis Ābols, tad šovakar spēlei tiks pieteikti 12 uzbrucēji un astoņi aizsargi. Izmaiņas maiņu virknējumos bijušas visu treneru kopīgs lēmums, atklāja Ābols. Ķēniņš savu vietu tur nopelnījis ar parādīto sniegumu laukumā.


Написать комментарий