Daugavpils dalīsies kultūras pieredzē ar Vidzemes reģiona pārstāvjiem

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien mūsu pilsētā ar divu dienu vizīti ieradās kultūras darbinieku delegācija no Vidzemes. 30 cilveki no dažādām Vidzemes reģiona pilsētām šajā laikā apmeklēs Daugavpils arhitektūras un tūrisma objektus, kā arī dalīsies pieredzē, pastāstīs par sava darba sasniegumiem un grūtībām.

Tikšanās pilsētas domē tradicionāli sākās ar prezentāciju „Daugavpils – iespēju pilsēta”, kurā šoreiz lielākā uzmanība tika pievērsta mūsu pilsētas kultūras dzīvei.

Vicemērs Livija Jankovska savā runā kultūras darbiniekus nosauca par „svētku cilvēkiem”, paskaidrojot savus vārdus ar to, ka viņi pastāvīgi ir gatavi pārsteigt, priecēt un izklaidēt cilvēkus, kam pilnībā piekrīta Daugavpils Kultūras pārvaldes vadītāja Eleonora Kleščinska.

Viesiem arī īsumā pastāstīja par gaidāmajiem Pilsētas svētkiem, uzdāvinot programmas ar pasākumu aprakstu. Kā arī kultūras darbiniekiem no Vidzemes uzdāvināja informācijas bukletus un Daugavpils preces zīmola populāro balzāmu Dinaburg.

Šodien viesi apmeklēs Latviešu kultūras centru, Latgales centrālo bibliotēku, Daugavpils teātri, Māla mākslas centru un Kultūras pili. Rīt viesus gaida ekskursija pa pilsētu un iepazīšanās ar projektiem, kas tiek realizēti Cietoksnī.


Написать комментарий