Ekskluzīva, daugavpiliešiem pazīstama automašīna tika novietota invalīdiem domātajā stāvvietā

foto DELFI Aculiecinieks
foto DELFI Aculiecinieks

Viens no lielākajiem Latvijas portāliem sadaļā «Aculiecinieks» šodien publicēja interesantu fotogrāfiju – pie veikala Maxima, Daugavpils centrā, zem «Stāvvieta invalīdiem» zīmes savu ceriņkrāsas automašīnu PT Prowler novietoja pilsētā pazīstams cilvēks.

Turklāt, daugavpilietis ne tikai ieņēma svešu vietu, bet arī izdarīja to, pārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus – automašīna nebija novietota paralēli trotuāram. 

Šo vai tam līdzīgu automašīnu pilsētnieki varēja redzēt pie Daugavpils domes, kad tur atbrauca bijušais Daugavpils mērs Rihards Eigims. Pašlaik, spriežot pēc Rīgas komentētāju vārdiem, šī vai līdzīga automašīna bieži vien stāv pie Latvijas Saeimas ēkas. Saskaņā ar VID iesniegto deklarāciju deputātam pieder tikai ūdens motocikls, autopiekabe, divas parastās laivas un motorlaiva. Neviena šika automašīna tur nav minēta. 

Ir jāpārliecinās, ka domājamam Saeimas deputātam ar veselību viss ir kārtībā. 

Atcerieties, kā slavenajā filmā «Operācija Ы, jeb Šurika jaunie piedzīvojumi» viens no galvenajiem ļaundariem Morgunova izpildījumā ar savu mašīnu neļāva izbraukt kravas mašīnai un uz autovadītāja jautājumu «Kur ir šis sasodītais invalīds?» atbildēja: «Netrokšņo, es esmu invalīds», tad ar paša rokām pagrieza savu automašīnu un aizbrauca kopā ar draugiem.
 


Написать комментарий