Daugavpils skolēni – dažādu olimpiāžu uzvarētāji – saņēma pēc nopelniem

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Nez kāpēc daži uzskata, ka pašreizējā jaunā paaudze ir slinka un neaktīva, vienīgais, ko jaunieši dara – sēž sociālajos tīklos vai pavada laiku, spēlējot datorspēles. 

Šo pieaugušo maldīšanos vakar izkliedēja Daugavpils skolēni, kuri piedalījās svinīgajā ceremonijā, kuras laikā tika apbalvoti pagājušā gada olimpiāžu un konkursu uzvarētāji.

Aptuveni 100 gudrinieku un gudrinieču bija sapulcējušies Latviešu kultūras centra koncertzālē, lai uzklausītu pateicības vārdus un saņemtu Atzinības rakstus, ziedus, aplausus un naudas balvas no Daugavpils vadības, Izglītības pārvaldes pārstāvjiem, zinātnes un kultūras darbiniekiem.

Tika apbalvoti tie Daugavpils skolēni, kuri uzrādīja izcilus rezultātus starptautiskajos, valsts un reģionālajās olimpiādēs dažādos mācību priekšmetos, ka arī ieguva augstas vietas dažādos konkursos un zinātniskajās konferencēs.

Jāatzīmē, ka augsto vietu skaits pārsniedza skolēnu uzvarētāju skaitu, jo daudzi no viņiem piedalījās dažādās skolas disciplīnās. Piemēram, Krievu liceja 11.klases skolēns Konstantīns Frankevičs kļuva par vairāku valsts olimpiāžu bronzas ieguvēju – olimpiādēs matemātikā, informātikā un fizikā. Un šādu gudru un daudzpusīgi attīstītu jauniešu mūsu pilsētā ir daudz. 

Gorod.lv apsveic mūsu skolēnus, viņu skolotājus un vecākus ar pelnītām balvām un novēl veiksmīgi pabeigt šo mācību gadu, interesanti pavadīt brīvlaiku, novēl labu noskaņojumu un panākumus visās jomās!
 



Написать комментарий