Ir izsludināts konkurss uz Daugavpils skolu renovācijas darbu pabeigšanu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

11.maijā Daugavpils dome izsludināja konkursu uz mācību iestāžu jumtu un fasāžu pabeigšanas darbiem un skolu teritoriju labiekārtošanu pilsētas skolu energoefektivitātes paaugstināšanas projekta ietvaros.

Atgādināsim, ka projekta ietvaros 10 skolās palika nepabeigti darbi. Pašvaldība vairākkārt pagarināja termiņus firmai “Svente Holding”, kura tā arī nepabeidza uzsāktus darbus, tāpēc dome nolēma izbeigt noslēgto ar šo firmu līgumu. Pēc kā «Svente Holding» iesniedza tiesā prasību pret Daugavpils domi, kurā prasa kompensāciju 2,5 miljonu latu apmērā. 

Pašlaik pašvaldība ir nolēmusi sadalīt iepirkumu 6 daļās (1-2 skolas katrā daļā) un izmantot principu, ka viena firma var saņemt tikai vienu loti. Tas tiek darīts, lai nākotnē nerastos situācija, kad darbuzņēmējs netiek galā ar darbu apjomu.

Pretendenti uz darbu veikšanu var iesniegt savus pieteikumus līdz šī gada 2.jūlijam. Darbu pabeigšanas termiņš – 2013.gada augusts.

Pilsētas skolu renovācijas projekts tika uzsākts 2010.gada pavasarī. Projekta kopējā finansējuma summa sastāda 8 482 667 latus, no kuriem 85% finansē ERAF, bet valsts – 4,5%.

 


Написать комментарий