Kārtējo reizi vērīgi pilsētnieki palīdzēja Daugavpils pilsētas dienestu darbā

lasītāja foto
lasītāja foto

Kādreiz Ostaps Benders teica: slīcēju glābšana ir pašu slīcēju rokās. Diemžēl vai, par laimi, šis princips ir aktuāls arī šodien.

Pirms dažām dienām redakcija Gorod.lv saņēma vēstuli no lasītāja Daiņa, kurš paziņoja, ka burtiski divu soļu attālumā no autobusa gala pieturas Stropu ezera krastā atrodas diezgan «gleznaina» izgāztuve. Ņemot vērā, ka pavisam nesen notika Lielā talka, atkritumu kaudze izskatījās nevietā.

Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldē mums paskaidroja, ka, ja stihiskā izgāztuve atrodas pludmales teritorijā, tad sakarā ar peldēšanas sezonas atklāšanu tā noteikti tiks aizvākta. Pretējā gadījumā mēs jāgriežas pie ekoloģes Inesas Antoševskas, ko mēs arī izdarījām. Ekoloģe pateicās pilsētniekam par aktivitāti un apsolīja noskaidrot situāciju. 

Rezultātā, kā paziņoja lasītājs, izgāztuve tika likvidēta. Vienīgais, tādēļ nācās griezties pilsētas dienestos. Turklāt, tā nav pirmā reize, kad pilsētnieku modrība palīdz novērst dažādus trūkumus.

Tā nu arī sanāk, ka ir ar paša spēkiem jārisina savas problēmas un dažādas dzīves situācijas, negaidot palīdzību no malas vai arī jāapvienojas ar tādiem pašiem «nelaimes biedriem».
 



Написать комментарий