Daugavpilī tiks izsludināts tradicionālais balkonu noformējuma konkurss

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Balkonu noformējuma konkurss Daugavpilī jau ir kļuvis par tradīciju, tāpēc pilsētas dome atkal izsludinās balkonu noformējuma konkursu ar mērķi radīt pilsētas prezentablu tēlu. Konkursa nolikumu vakar apstiprināja domes Finanšu komitejas deputāti.

Atgādināsim, ka pirms gada konkursā vērtēja 3 grupas – sabiedriskās un mācību iestādes, daudzdzīvokļu mājas un privātmājas. Šogad, pēc Būvniecības departamenta juristes Santas Pupiņas vārdiem, tiks vērtēti tikai balkoni, lodžijas un palodzes, kā arī puķu dobes ēku piegulošajās teritorijās un dārzu noformējums. 

Par pirmo vietu katrā grupā (1.grupā – balkoni, lodžijas un terases, 2.grupā – puķu dobes un pagalmi) ir paredzēta naudas balva 50 latu apmērā, par otro vietu – 30 lati, par trešo – 20 lati.

Pieteikties konkursam var līdz 16.jūlijam, piezvanot uz domes Informācijas biroju pa tālruni 65404344 vai aizpildīt anketu, kuru var atrast pilsētas domes mājas lapā, pievienot balkona, lodžijas, pagalma fotogrāfiju un nosūtīt informāciju uz e-pastu info@daugavpils.lv vai ppdep@daugavpils.lv.

Komisija vērtēs darbus laika posmā no 17. līdz 22.jūlijam. Vērtējot noformējumu, tiks ņemta vērā kompozīcijas oriģinalitāte, podu saskaņošana ar augiem, kompozīcijas saskaņošana ar fasādi, puķu dobes vizuālais risinājums, augu saskaņošana ar pagalma ainavu. Rezultāti tiks paziņoti 24.jūlijā pilsētas domes Mazajā zālē.

Aktīvi piedalieties konkursā un izgreznojiet savas mājas! Baudiet šo procesu un laimējiet naudas balvas!
 


Написать комментарий