Bez vēsts pazudis filmas “Terminators” aktieris

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Aktieris Niks Stāls (attēlā), kas atveidoja Džonu Konoru 2003. gada filmā Terminators 3, pazudis bez vēsts, un viņa sieva jau vērsusies pēc palīdzības policijā.
Rozanna Stāla apgalvo, ka viņas 32 gadus vecais vīrs pazudis jau nedēļu, bet aktiera pārstāvis šīs ziņas pagaidām atsakās komentēt.

Stālam bijuši daži sīki likumpārkāpumi, un mediji viņu saista ar narkotiku lietošanu, kas rada pamatu aizdomām, ka ar aktieri varētu būt noticis kas slikts.

Stāla sieva, ar kuru kopā viņš nedzīvo, Losandželosas policijai pastāstīja, ka pēdējo reizi Niku redzējusi 9. maijā. Kā vēsta resurss TMZ, aktieris bieži redzēts Losandželosas Skid Row rajonā un, iespējams, pārlieku aizrāvies ar apreibinošu vielu lietošanu.

Šī gada sākumā viņa sieva iesniedza tiesā dokumentus, kas liecina, ka vīrs lieto narkotikas un viņa baidās par abu meitas Marlo drošību, lūdzot ierobežot viņa tikšanos ar bērnu līdz astoņām stundām nedēļā. Tāpat Rozanna vēlas apliecinājumu, ka Stāls nelietotu narkotikas 24 stundas pirms tikšanās ar meitu un tās laikā.

Niks Stāls filmējas kopš 11 gadu vecuma, un viņš piedalījies tādās filmās kā Cilvēks bez sejas, Grēku pilsēta, Guļamistabā, Slikta uzvedība un Šaurā, sārtā līnija, kas tika nominēta ASV Kinoakadēmijas balvām.

Stāla problēmas lielā mērā atgādina filmas Terminators 2 aktiera Edvarda Furlonga likstas. Furlongs, kurš tēloja Džonu Konoru pirms Stāla, 2001. gadā pārdozēja heroīnu, un arī viņš vairākkārt pārkāpis likumu. 


Написать комментарий