Rēzeknē atrod līķi

foto gorod.lv
foto gorod.lv

18.maijā Rēzeknes novadā, Maltā kādas privātmājas teritorijā atrasts 1983.gadā dzimušā vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm – sista brūce galvā.

Saņemot informāciju par notikušo, policijā tika uzsākts kriminālprocess un veikti pirmatnējie izmeklēšanas pasākumi, kuru rezultātā policijas darbinieki noskaidroja un saistībā ar minēto noziegumu aizturēja 1988.gadā dzimušo jauno vīrieti. Turpinot izmeklēšanu tika noskaidrots, ka starp divām iereibušām personām notika konflikts, kā rezultātā aizdomās turētais iesita ar dūri otrajam vīrietim pa galvu, un pēc neilga laika cietušais mira.
Pēc Krimināllikuma 125.panta 3.daļas uzsāktajā kriminālprocesā izmeklēšana turpinās. Nozīmēta ekspertīze.

Ludzas iecirknis
Laika posmā no 13.maija plkst.20:00 līdz 14.maija rītam Ludzā, Latgales šķērsielā no kāda komersanta īpašuma izdarīta zādzība. Garnadži, uzlaužot piekaramo atslēgu, iekļuva iekšā un nozaga dažas mantas. Likumpārkāpēju guvums: datora monitors ar procesoru, ofisa daudzfunkcionāla ierīce, seifs un 3 kārbas ar darba apaviem. Uz doto brīdi materiālais zaudējums sastāda ap 500 latiem. Uzsāktajā kriminālprocesā notiek izmeklēšana.

Policija lūdz visas personas, kam ir jebkāda informācija, kas varētu sekmēt šī noziedzīgā nodarījuma atklāšanu, zvanīt 65703800, 110, 112 vai personīgi vērsties policijas iestādē. Anonimitāte garantēta.

Laika posmā no 18.maija līdz 19.maijam Zilupes novadā, Zaļesjes pagastā, uzlaužot šķūņa durvis, nozagti 2 rīteņi (t.sk. viens paštaisīts) un darba inventārs no metāla. Uzsākts kriminālprocess. Notiek izmeklēšana.


Написать комментарий