Pasaules snūkera zvaigznes Daugavpilī rādīs meistarklasi

foto blogs.bettor.com
foto blogs.bettor.com

Kā zināms, no 4. līdz 14.jūnijam Daugavpils Olimpiskajā centrā notiks Eiropas čempionāts snūkerā. Izņemot čempionāta sacensības mūsu pilsētā notiks pasaules snūkera zvaigžņu paraugspēles.

Olimpiskā centra vadītājs Uldis Pastars pastāstīja, ka cenas uz spēlēm būs ļoti demokrātiskas. Biļetes cena uz kvalifikācijas mačiem no 5. līdz 10.jūnijam būs 1 Ls, turklāt par šo naudu būs iespēja vērot spēļu sesijas visas dienas garumā. Biļetes cena uz fināla 1/16, 1/8, 1/4 un pusfināliem no 11. līdz 13.jūnijam būs 2 Ls. Biļete uz pusfinālu 14.jūnijā maksās 3 Ls un to varēs iegādāties čempionāta norises laikā.

Par lielu notikumu kļūs demonstrācijas spēle ar pasaules profesionālās snūkera līgas reitinga «Top 16» spēlētāju Džo Perija un Marka Viljamsa piedalīšanos, kas notiks 10.jūnijā plkst.20:00. Džo Perijs spēlēs ar daugavpilieti Tatjanu Vasiļjevu, bet Marks Viljams – ar Baltkrievijas čempioni Janu Šutu.

Programmas vadītājs būs telekanāla «Eurosport» snūkera komentators un pasaules augstākās kategorijas tiesnesis Vladimirs Sinicins. Biļetes cena – 25 lati (30 eiro). Zvaigžņu spēles turpināsies 3-3,5 stundas, kuru laikā organizatori sola vairākus pārsteigumus.

Biļetes uz čempionāta pasākumiem jau ir pārdošanā, sīkāku informāciju var saņemt Daugavpils Olimpiskajā centrā.


Написать комментарий