Svetlana Krjukova: Daugavpilī izrok puķes no dobēm, bet tas nebojā pilsētas ārējo izskatu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Maija sākumā Būvniecības departamenta vadītāja Svetlana Krjukova prezentēja dažus pilsētas puķu dobju noformējuma variantus, kā rezultātā tika piedāvāti daudzi jauni un interesanti formas un satura risinājumi sakarā ar Daugavpils labiekārtošanu.

«Gandrīz visas apsolītas metālkonstrukcijas ir gatavas. Ģerbonis, kas tiks ierīkots pilsētas centrālajā laukumā, ir sametināts, un uzņēmums Labiekārtošana iestāda kastēs puķes, kas papildinās ģerboni.

Ir izveidoti arī tauriņš un lietussargs, uzņēmums mums ir pieprasījis konstrukcijām nepieciešamo krāsu gammu. Tiek sagatavotas vietas solu uzstādīšanai jaunajā alejā, bet mūsu departamenta pārstāvji apbraukā darbnīcas, lai paņemtu visu izstrādājumus», - Gorod.lv pastāstīja Krjukovas kundze.

Uz jautājumu, vai puķu dobēm nedraud apzaļumojumu, kuri tika izrakti, liktenis, Svetlana Krjukova teica, ka puķu dobes Daugavpilī pastāv jau vairākus gadus. Diemžēl, skaistā cienītāji laiku pa laikam izrok puķes, kas viņiem patika visvairāk. Bet uzņēmums Labiekārtošana tam ir gatavs un cenšas ātri likvidēt kaitniecības sekas, iestādot jaunas puķes. Tāpēc vizuāli puķu dobju ārējais izskats netiek bojāts. Un masu vandālisma gadījumi attiecībā uz puķu dobēm Daugavpilī nav bijuši.

Bet drošības pēc visas jaunas puķu konstrukcijas tiks ierīkotas vietās, kur notiek videonovērošana.


Написать комментарий