Nākamajā nedēļā gaidāms nepastāvīgs laiks

foto farming.lv
foto farming.lv

Brīvdienās un nākamajā darba nedēļā gaidāms nepastāvīgs laiks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Gan sestdien, gan svētdien vietām nedaudz īslaicīgi līs un dienas būs mēreni siltas - plus 15, plus 20 grādi, vien, pūšot vējam no jūras vai līča puses, piekrastē būs dzestrāks.

Tāpat kā brīvdienās, arī nākamās darba nedēļas sākumā laika apstākļus noteiks augsta spiediena atzars. Nokrišņi nebūs gaidāmi, un nakts laikā gaiss neatdzisīs vairāk par plus 7, plus 12 grādiem. Savukārt dienā gaisa temperatūra būs plus 15, plus 20 grādu robežās, atsevišķās vietās jūras piekrastē būs mazliet vēsāks.

Sākot ar otrdienu, pāri Latvijas teritorijai virzīsies zema spiediena ieplaka, līdz ar to mākoņu daudzums palielināsies, un vietām gaidāms neliels īslaicīgs lietus. Lielas izmaiņas gaisa temperatūrās nav gaidāmas - naktī būs par pāris grādiem siltāks, bet dienā gaisa temperatūra būs no plus 16 līdz plus 21 grādam, vien Kurzemē diena būs vēsāka - plus 11, plus 15 grādi.

Arī darba nedēļas beigās laiks saglabāsies nepastāvīgs, un piektdien jūras piekrastē atkal gaidāms neliels īslaicīgs lietus. Gaisa temperatūras nedaudz pazemināsies, līdz ar to naktī būs plus 6, plus 11 grādi. Savukārt dienas laikā gaiss neiesils vairāk par plus 16, plus 18 grādiem.


Написать комментарий